kies je zwembad

strak, design, retro,
klassiek of met een
hoek af?

nieuw in 3 stappen

Heb je de stap gezet? Ben je er klaar voor? Een nieuwe beleving? Graag helpen wij u om uw droom te realiseren. Vul het aanvraagformulier of neem contact op met ons. Wij kijken alvast uit naar een mooie en constructieve samenwerking.

1. Een beleving op maat
2. Correcte timing
3. Uw wens is onze job


renovatie

Mogelijk is uw zwembad toe aan een grondige renovatie.  Twijfel dan niet om met ons contact op te nemen.  Samen met u bekijken we wat mogelijk is binnen het beschikbaar budget.  Wij informeren u over de meest recente technieken en producten.  Wij helpen u graag om ervoor te zorgen dat u terug vele jaren kan genieten van uw zwembad.

– nieuwste technieken
– economisch verantwoord


herstelling

Topswim is specialist in herstelling van uw zwembad en de installatie. Indien er zich een probleem voordoet aan het zwembad, de overkapping of de installatie, raden wij u aan om deze niet zelf te herstellen maar om dit over te laten aan de specialist van Topswim. Een deskundig advies en herstelling kan u heel wat tijd en vooral kosten besparen.

1. correct advies
2. gebruik van kwaliteitsproducten
3. werk voor specialisten


reiniging en onderhoud

Er gaat niets boven een frisse duik in een proper en hygiënisch zwembad. Daarom is onderhoud één van de essentiële elementen voor een zwembad. Voor het dagelijks onderhoud kan u zelf instaan. Voor het periodiek onderhoud kunnen wij u bijstaan, advies geven.

Indien gewenst, kunnen wij dit ook van u overnemen.
– onderhoudsproducten verkrijgbaar
– periodiek onderhoud mogelijk


zomer -en winterklaar maken

Om uw zwembad in alle omstandigheden de juiste zorgen te geven, is zomer- en winterklaar maken een belangrijk onderdeel. Graag lichten wij u toe hoe u dit moet gebeuren en uiteraard kunnen wij dit ook voor u, met de beste zorgen, uitvoeren.

–  met de juiste materialen en producten
–  belangrijk voor de levensduur

Scroll naar boven